Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Membri Magia Iubirii Inregistrare Magia Iubirii Forum Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Inceputul Caii Spirituale Iubire Fericire Erotism
 
Magia Iubirii - Despre Iubire Despre Iubire $title
Magia Iubirii - Despre Cuplu Despre Cuplu $title
Magia Iubirii - Pentru Femei Pentru Femei $title
Magia Iubirii - Pentru Barbati Pentru Barbati $title
Magia Iubirii - Poemele Iubirii Poemele Iubirii $title
Magia Iubirii - Spiritualitate Spiritualitate $title
Magia Iubirii - Erotism Rafinat Erotism Rafinat $title
Magia Iubirii - Fantezii Erotice Fantezii Erotice $title
Magia Iubirii - Articole Diverse Articole Diverse $title
 
http://www.magiclove.ro Cauta http://www.magiclove.ro
(tipareste cuvantul)
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
 
http://www.magiclove.ro
Top Articole
http://www.magiclove.ro
(sorteza dupa puncte/vizite)
Magia Iubirii Dialogul iubirii
Magia Iubirii Iubirea - fereastra spre cer
Magia Iubirii Persoana potrivita
Magia Iubirii Intre mine si tine... Iubirea
Magia Iubirii Secrete orientale
Magia Iubirii Fantezia lui
Magia Iubirii Axa universului
Magia Iubirii In tacere
Magia Iubirii Erotismul dincolo de limite
Magia Iubirii Descoperirea naturii noastre esentiale
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro


http://www.magiclove.ro

Inceputul caii spirituale 1991-1993


In 1991 am cunoscut o persoana a carei feminitate si profunzime m-a facut sa incep sa caut mai mult in mine, ma uimea cum putea sa scoata din mine niste aspecte sufletesti pe care nu le stiam. Incepeam sa-mi descopar calitatile ascunse pe care pana atunci le negam chiar eu. A urmat o perioada buna in care incepeam sa ma refac, Il simteam pe Dumnezeu aproape, eram in sfarsit fericit. A fost un moment de gratie cand am ajuns sa imbratisez cu totul religia crestina, il redescoperisem pe Iisus, nu puteam sa-mi explic cum, dar simteam ca mi-a fost foarte apropiat dar din pacate Il uitasem, il visam, il simteam aproape zilnic cum ma ghideaza, aplecat cu dragoste asupra mea.

Am abandonat brusc toate viciile pe care le capatasem. Atunci am inceput o practica spirituala asidua, aproape tot timpul urmaream sa am o anumita practica spirituala, a urmat o perioada de timp in care credeam ca practica mea spirituala ma va ajuta sa progresez. In 1992, dupa cateva rezultate mi-am dat seama ca nu aceasta era totul, am fost basculat intr-o stare de gratie in care meritele mele insotite de lucrarile mele spirituale mi-au parut piedici care se opuneau primirii darurilor Divinitatii. Lucrarile mele spirituale erau insotite mereu de reversul lor, dupa fiecare success aparea imediat un insucces, cuvintele Apostolului Pavel imi rasunau in minte foarte puternic "Gasesc dar in mine legea aceasta: cand vreau sa fac binele, raul este lipit de mine." Simteam cum Iisus imi sopteste subtil: "pana acum ai vazut ce ai realizat tu, hai sa vedem acum ce pot realiza Eu din tine". Am simtit apoi o apropiere de Iisus foarte mare si continua care tinea toata ziua. Incepeam sa-mi simt corpul energetic, era o stare de energizare puternica si de vibratii subtile in tot corpul, ma simteam plutind, parca era un vant subtil care-mi misca corpul energetic. Ma asteptam la o viziune, spectaculoasa credeam eu, nu a fost asa, dar era mult mai minunat...
 
Dupa ce am auzit in mod subtil o voce blanda care ma indemna sa nu-mi fie frica am simtit in mod clar Prezenta subtila a lui Iisus langa patul in care eram intins. Nu as putea spune de unde venea acea voce dar imi era apropiata si de incredere. Prezenta lui Iisus o simteam foarte incarcata, desi nu Il vedeam era extrem de real si plin de maretie si in acelasi timp de blandete. Am simtit Degetul Sau Divin atingandu-mi pieptul spre stanga, in zona inimii, a patruns chiar prin corpul fizic, dupa care un fior cald s-a revarsat din zona atingerii in tot corpul.

Pe langa maretia Prezentei Divinitatii mai eram incantat si de intre-patrunderea de planuri, cel subtil invizibil cu cel fizic. Nu pot spune ca experienta a fost numai in planul subtil pentru ca se rasfrangea si in plan fizic, cand Degetul lui Iisus a intrat in mine a miscat usor si plapuma cu care eram invelit iar caldura emanata de la atingere am resimtit-o si in corpul fizic, era fascinant. Se implineau cu mine, la modul cel mai direct, cuvintele din Nou Testament "Voi pune Legea Mea inauntrul lor, o voi scrie in inima lor" sau "Va voi da o inima noua".

Experienta a avut urmari profunde si in viata mea spirituala, devenisem mai natural, realizam cum spiritualitatea emana in mod firesc din noua mea inima, nu mai era nevoie sa fac anumite eforturi pentru a fi in armonie cu legile Divine, puteam sa traiesc o viata aparent normala dar incarcata de sensuri spirituale. Chiar daca am continuat practica spirituala ceva fundamental s-a schimbat de atunci, nu mai faceam anumite exercitii spirituale pentru ca trebuie ci doar pentru ca imi apareau ca un imbold interior si pentru simplul fapt ca-mi placeau. Am devenit mult mai sigur pe ce venea din interiorul meu, ma incredeam mult mai mult pe ghidarea interioara fara sa mai ma influenteze hotarator fortele din exterior, de atunci m-am bazat pe transformarile ireversibile care au loc din interior catre exterior ci nu pe cele instabile si indoielnice de sens invers. "Curata intai partea dinauntru a paharului, pentru ca si partea de afara sa fie curata" ne indeamna Iisus.
 

Data: 2008-07-30 autor MagicLove

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro Utile http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Voteaza acest articol Voteaza acest articol: 
puncte
299 puncte pentru articol 
(82% fata de prima pozitie)
Invita un prieten sa vada acest articol Invita un prieten sa vada acest articol 4346 vizite la articol 
(32% fata de prima pozitie)

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Articole recomandate

Persoana potrivita


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Persoana potrivita http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cum stim ca o persoana este cea potrivita pentru noi?
Apar momente magice in care prezenta ei/lui electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de dejavu.
Data: 2007-03-27 autor MagicLove

Descoperirea naturii noastre esentiale


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Descoperirea naturii noastre esentiale http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cautarea naturii noastre esentiale catre interior este un proces comun si de prima importanta in toate religiile lumii. Chiar daca se folosesc cuvinte si notiuni diferite, specifice cadrului cultural si conforme cu doctrinele spirituale existente, toate religiile cauta acelasi lucru pornind din realitati conjuncturale diferite.
Data: 2007-03-05 autor MagicLove
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro

Emrys - Arta spirituala
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
Magia Iubirii - Despre Iubire
Acasa : Despre Iubire : Despre Cuplu : Pentru Femei : Pentru Barbati : Poemele Iubirii
Spiritualitate : Erotism Rafinat : Fantezii Erotice : Articole Diverse
Cauta : Linkuri : Contact : Membri : Inregistrare : Forum

http://www.magiclove.ro