Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Membri Magia Iubirii Inregistrare Magia Iubirii Forum Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Proiectie Astrala Iubire Fericire Erotism
 
Magia Iubirii - Despre Iubire Despre Iubire $title
Magia Iubirii - Despre Cuplu Despre Cuplu $title
Magia Iubirii - Pentru Femei Pentru Femei $title
Magia Iubirii - Pentru Barbati Pentru Barbati $title
Magia Iubirii - Poemele Iubirii Poemele Iubirii $title
Magia Iubirii - Spiritualitate Spiritualitate $title
Magia Iubirii - Erotism Rafinat Erotism Rafinat $title
Magia Iubirii - Fantezii Erotice Fantezii Erotice $title
Magia Iubirii - Articole Diverse Articole Diverse $title
 
http://www.magiclove.ro Cauta http://www.magiclove.ro
(tipareste cuvantul)
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
 
http://www.magiclove.ro
Top Articole
http://www.magiclove.ro
(sorteza dupa puncte/vizite)
Magia Iubirii Dialogul iubirii
Magia Iubirii Iubirea - fereastra spre cer
Magia Iubirii Persoana potrivita
Magia Iubirii Intre mine si tine... Iubirea
Magia Iubirii Secrete orientale
Magia Iubirii Fantezia lui
Magia Iubirii Axa universului
Magia Iubirii In tacere
Magia Iubirii Erotismul dincolo de limite
Magia Iubirii Descoperirea naturii noastre esentiale
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro


http://www.magiclove.ro

Vis, proiectie astrala - 2008


Ma proiectasem in astral din vis, eram la mine in casa parinteasca si intrasem in comuniune cu niste fiinte astrale foarte elevate si rafinate care s-au apropiat de mine luand forma fizica si preluad trasaturile personale, specifice ale parintilor si sorei mele. Incercau sa ma faca sa vad importanta deosebita a unei trairi speciale avuta in copilarie si care a fost descrisa in prima parte aici.

Chiar daca in copilarie nu am avut puterea sa cred cu toata fiinta mea in aceasta experienta - o lunga perioada de timp chiar am negat-o - ea m-a marcat profund fara sa-mi dau seama si mi-a trasat linia principala de evolutie spirituala ulterioara. In anul 2008 am descoperit cu o mare bucurie similitudinea deosebita intre aceasta experienta si Iluminarea lui Ramana Maharshi din copilarie, bineinteles pastrand proportiile, nu ma consider egal cu Maharshi. Diferenta cea mare este ca dupa aceasta experienta Ramana Maharshi a continuat pe aceeasi linie toata viata iar eu am lasat manifestarile egoului sa-mi ascunda aceasta experienta pentru o lunga perioada de timp. Fiintele deosebite din astral mi-au comunicat ca in limbajul specific unora dintre religiile orientale a fost o experienta de "perceptie a Sinelui" iar in limbajul din Noul Testament este constientizarea cuvintelor lui Iisus "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", in special partea ultima a afirmatiei, adica "Eu sunt Viata". Aceste cuvinte nu se refera strict numai la fiinta Sa Divina ci la toti cei care au perceput in intimitatea fiintei lor profunde, natura reala si Divina a acestui "Eu sunt", la acest nivel toate fiintele sunt una fara nici un fel de deosebire.

Denaturarea timp de secole a sensului real al acestor cuvinte era evidenta, chiar Iisus afirma ca daca veti crede veti face lucrurile pe care le-am facut Eu. Acest Eu sunt esential si pur, trait in profunzimea Fiintei noastre este cheia intelegerii sensului real al cuvintelor lui Iisus si cheia revelatiei Divinitatii in interiorul nostru. "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine", aceste cuvinte ar suna astfel in limbajul specific unora dintre religiile orientale: "Sinele este Calea, Adevarul si Viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Sine". Cand Iisus vorbeste despre acest "Eu" superior sau vorbeste despre "Mine" se refera la Sinele Divin (Atman in religiile orientale), cand vorbeste despre fiinta incarnata cunoscuta sub numele de Iisus o numeste "fiul omului".

Acest Eu sunt este inceputul si sfarsitul oricarei cunoasteri, intelesul si concluzia oricarei religii sau invataturi spirituale autentice, "Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul". Sensul "Eu sunt Fiul Tatalui Ceresc" fiind asemanator, Iisus nu vrea sa spuna ca el este singurul fiu al lui Dumnezeu, acest sens a fost inventat de minti orgolioase in cautarea unei asa zise superioritati a crestinismului, absolut toate fiintele umane daca ating nivelul de constiinta Hristica sunt cu totii Fii Tatalui Ceresc, evident, pastrand proportiile. Este foarte important sa fie inteles sensul real al acestor cuvinte esentiale din Noul Testament, intelegerea lor gresita a facut milioane de victime in timpul cruciadelor si a inchizitiei lasand o pata imensa in istoria crestinismului. Intelegerea profunda si empatica poate fi eliberatoare, pentru mine Iisus Hristos este incarnarea cea mai completa a Divinitatii care a avut loc vreodata in planul oamenilor.

Dupa ce am scris acest mic articol, intr-o dimineata, m-am trezit in vibratii puternice ale patului si ale corpului, credeam ca este cutremur si ma pregateam sa sar din pat dar in acelasi timp mi-am dat sema ca mobila nu se misca deloc, vibram doar eu impreuna cu tot ce atingeam, de fapt ma trezisem intr-un val de energie subtila foarte puternic. Am perceput apoi binecunoscuta Prezenta a lui Iisus, luase forma umanoida, Il percepeam de la piept in sus, era plasmatic, facut din lumina incarcata de starea Lui de maretie. Imi comunica ca aproba cele ce sunt scrise aici si se bucura mult c-a fost scris Adevarul. Vreau sa specific ca aceasta comunicare era ca o cunoastere directa a Adevarului, nu prin intermediul sferei mentale deformatoare. Fiintele elevate, ghizii spirituali sau ingerii din lumile subtile comunica telepatic prin sfera mentala superioara, direct Fiintei profunde, cine are revelatii si nu percepe acest lucru este posibil ca ulterior sa se lase pacalit de mentalul inferior modificand mesajele spirituale din lumile de dincolo, cuvintele si intelegerile sunt traduceri ale mintii in conformitate cu propriile structurari si limitari.

Data: 2008-09-14 autor MagicLove

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro Utile http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Voteaza acest articol Voteaza acest articol: 
puncte
248 puncte pentru articol 
(68% fata de prima pozitie)
Invita un prieten sa vada acest articol Invita un prieten sa vada acest articol 2285 vizite la articol 
(17% fata de prima pozitie)

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Articole recomandate

Persoana potrivita


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Persoana potrivita http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cum stim ca o persoana este cea potrivita pentru noi?
Apar momente magice in care prezenta ei/lui electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de dejavu.
Data: 2007-03-27 autor MagicLove

Descoperirea naturii noastre esentiale


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Descoperirea naturii noastre esentiale http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cautarea naturii noastre esentiale catre interior este un proces comun si de prima importanta in toate religiile lumii. Chiar daca se folosesc cuvinte si notiuni diferite, specifice cadrului cultural si conforme cu doctrinele spirituale existente, toate religiile cauta acelasi lucru pornind din realitati conjuncturale diferite.
Data: 2007-03-05 autor MagicLove
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro

Emrys - Arta spirituala
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
Magia Iubirii - Despre Iubire
Acasa : Despre Iubire : Despre Cuplu : Pentru Femei : Pentru Barbati : Poemele Iubirii
Spiritualitate : Erotism Rafinat : Fantezii Erotice : Articole Diverse
Cauta : Linkuri : Contact : Membri : Inregistrare : Forum

http://www.magiclove.ro